Opblaasbare afdichtingen

Advanced Sealing Technology biedt verschillende oplossingen op het gebied van afdichtingen, zoals opblaasbare afdichtingen. Wij kunnen zowel standaard als klant specifieke afdichtingen en glijlagers leveren; wij zijn namelijk dé leverancier van zowel Europese en Amerikaanse afdichtingen. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen we waar nodig ook zelf afdichtingen, zoals bijvoorbeeld opblaasbare afdichtingen. Wij fungeren graag als uw volwaardige partner op het gebied van glijlagers- en afdichtingstechniek en delen graag onze technische kennis met u in een specifiek advies.

Opblaasbare afdichtingen: alleen afdichten als het echt nodig is

Als u te maken heeft met onderdelen die beweegbaar zijn ten opzichte van elkaar, maar toch afdichting nodig heeft, dan zijn opblaasbare afdichtingen de ideale oplossing. Het is een elastomeer profiel die de juiste vorm krijgt door vulkanisatie. Het is de meest effectieve manier van afdichten voor beweegbare onderdelen; ze dichten namelijk pas af wanneer het echt nodig is. Opblaasbare afdichtingen komen voornamelijk voor bij luikafdichtingen, schuifdeuren of opslagcontainers, maar zijn toepasbaar in alle industriële takken.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze opblaasbare afdichtingen, ook wel inflatable seals genoemd, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0164-743113. Wij vertellen u hier graag meer over en horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Share This