<div class="slidernavi"></div>

Zuigerafdichting

Voor een hoogwaardige zuigerafdichting gaat u naar Advanced Sealing Technology. Wij bieden u namelijk, naast afdichtingen van de beste kwaliteit, ook de beste service. We adviseren u graag over de meest efficiënte afdichtingsoplossing voor uw applicatie. Hiervoor vragen wij om een aantal gegevens, zodat we u een specifiek advies kunnen geven. Dit advies kunnen wij voorzien van een 2D of 3D tekening. Heeft u al een tekening? Dan kunnen wij zo mogelijk ook ons advies in uw tekening integreren.

Zuigerafdichting voor hydraulische cilinders

Een zuigerafdichting dient als vloeistofafdichting in hydraulische cilinders. Deze dichten af tegen de cilinderwand in de cilinderkop. Een zuigerafdichting van Advanced Sealing Technology voldoet ook aan strenge eisen als het gaat om lage wrijving, compacte vorm en eenvoudige montage en zorgen voor beveiliging tegen lekkage. De zuigerafdichtingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, die speciaal ontwikkeld zijn voor toepassingen in de Fluid Power. Alle materialen die we gebruiken zijn bestand tegen slijtage, geschikt voor gebruik in vrijwel alle media, presteren ook bij hoge temperaturen en hebben optimale extrusie-eigenschappen.

Alle mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zuigerafdichting of andere oplossingen van Advanced Sealing Technology? Dan horen wij graag van u. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This