<div class="slidernavi"></div>

Zandzakken

Zandzakken zijn vaak het eerste hulpmiddel dat wordt ingezet wanneer er een overstroming is. Om goed voorbereid te zijn op een mogelijk overstroming, is het essentieel om zandzakken in huis te hebben. U kunt de zandzakken inzetten als snelle afdichting of om het water tegen te houden. Voor al uw hulpmiddelen om uw pand te beschermen tegen overstromingen bent u aan het juiste adres bij Advanced Sealing Technology B.V.

Goede bescherming tegen water gaat verder dan alleen het leggen van zandzakken

Hoewel zandzakken vaak de basis zijn van waterbescherming, heeft u ook nog andere hulpmiddelen nodig. Hulpmiddelen om roosters, ramen en deuren van uw bedrijfspand naadloos af te dichten, zodat u geen waterschade oploopt. Wij helpen u daarbij. Wij leveren verschillende afdichtingsmiddelen en kunnen als u dat wenst ook een systeem op maat maken.

Contacteer ons voor een plan op maat

Om goed voorbereid te zijn op een noodsituatie, is het belangrijk om een plan op te stellen. Hoe bereidt u uzelf voor op een eventuele overstroming? Welke hulpmiddelen heeft u nodig? En hoe moet u handelen wanneer er een noodsituatie uitbreekt? Wij helpen u graag met het opstellen van dit plan. Ook leveren we alle nodige hulpmiddelen ter bescherming tegen een overstroming. Neem hiervoor contact op via het nummer 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This