<div class="slidernavi"></div>

Zandzakken kopen

Wilt u zandzakken kopen om uw bedrijfspand of woning te beschermen in het geval er een overstroming optreedt? Advanced Sealing Technology B.V. is hiervoor uw betrouwbare partner. Wij zijn dé specialist op het gebied van afdichtingen en kunststof glijlagers. U kunt bij ons terecht voor alle hulpmiddelen om uw pand te beschermen tegen overstromingen. Ook voorzien we u graag van persoonlijk advies.

Waarom het essentieel is om zandzakken te kopen

Voornamelijk grote bedrijven hebben er baat bij om zandzakken te kopen. Zandzakken worden gebruikt om opkomend water tegen te houden en er dus voor te zorgen dat het water niet uw pand kan bereiken. Om uw pand extra te beschermen, is het belangrijk om ramen, roosters en deuren goed af te dichten. Ook hiervoor vindt u de juiste producten in ons assortiment.

Hulp nodig bij het kopen van zandzakken en andere afdichtingen?

Welke zandzakken u het beste kunt kopen, is afhankelijk van de aard en grootte van uw bedrijf. Datzelfde geldt ook voor het aanschaffen van andere afdichtingen. Bij Advanced Sealing Technology B.V. ontvangt u altijd maatwerk. Doordat u precies ontvangt wat u nodig heeft, betaalt u nooit te veel. Wilt u advies ontvangen? Of een vraag stellen? Hiervoor mag u ons altijd bellen via 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This