<div class="slidernavi"></div>

Waterveiligheid

Waterveiligheid is in Nederland van essentieel belang. Maar liefst 60% van ons land is kwetsbaar voor overstromingen. Daarom is het noodzaak om te blijven werken aan waterbeveiliging in ons land. Bij Advanced Sealing Technology B.V. zijn we u hiermee graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in diverse technologieën op het gebied van waterbeveiliging.

Wij verzorgen uw waterveiligheid op maat

Wanneer het gaat om waterbeveiliging, is vaak maatwerk gewenst. U wilt uw woning of bedrijfspand immers op de meest geschikte manier beveiligen tegen mogelijke overstromingen. Daarom zijn wij u van dienst met het ontwerpen van afdichtingen, afdichtingssystemen en kunststof glijlagers op maat. Wij bekijken uw huidige situatie en ontwikkelen het systeem dat u maximale waterveiligheid oplevert.

Waterbeveiliging hoeft niet duur te zijn

In veel gevallen is waterveiligheid een duur grapje. Niet bij Advanced Sealing Technology B.V. Zo leveren we geen standaardverpakkingen en minimale bestellingen. Wij leveren precies wat u nodig heeft. Hiermee bespaart u flink op de kosten en ontvangt u altijd producten van de hoogste kwaliteit en een deskundige dienstverlening.

Hoe kunt u de waterveiligheid van uw pand verbeteren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw pand beter te beschermen tegen water. Om u te helpen met het kiezen van de beste mogelijkheid, adviseren wij u graag. Op basis hiervan maken we een ontwerp op maat, dat we vervolgens voor u realiseren. Wilt u persoonlijk advies ontvangen om de waterbeveiliging van uw pand te verbeteren? Bel ons dan via 0164-743113. Ook als u nog vragen heeft mag u ons via dit nummer altijd bellen.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This