<div class="slidernavi"></div>

Waterschot

Met een waterschot beschermt u uw woning of bedrijfspand tegen opkomend water. Als er een overstroming plaatsvindt is dit hulpmiddel snel en eenvoudig op te zetten om uw pand te beschermen tegen waterschade. Advanced Sealing Technology B.V. is uw specialist als het gaat om afdichtingen en kunststof glijlagers.

Een waterschot tegen een voordelige prijs

Wist u dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om een waterschot of andere afdichting in huis te halen? Wij werken namelijk niet met standaardverpakkingen, maar leveren u altijd precies wat u nodig hebt. U betaalt dus niet voor extra materialen waar u toch niets aan heeft. U bent bij ons altijd verzekerd van producten met de hoogste kwaliteit. Met veel vakkennis kunt u er bij ons op rekenen dat u altijd een professionele dienstverlening ontvangt.

Neem contact op en ontvang persoonlijk advies over het meest geschikte waterschot

Hoe kunt u een waterschot inzetten om uw bedrijfspand of woning beter te beschermen tegen overstromingen? En wat moet u doen in het geval er een overstroming uitbreekt? Hier vertellen wij u graag meer over. Neem daarom zeker contact met ons op door te bellen naar 0164-743113. Wilt u nog iets vragen over onze producten? Ook in dat geval mag u ons altijd bellen.

Relevante pagina’s:

Mobiele waterkering | Zandzakken | Waterveiligheid

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This