<div class="slidernavi"></div>

Wateroverlast voorkomen

Advanced Sealing Technology B.V. is dé specialist voor iedereen die wateroverlast wilt voorkomen in huis. U bent bij ons aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan anti-overstromingsartikelen. Deze artikelen zijn makkelijk te gebruiken en bieden uw woning of bedrijfspand optimale bescherming tegen overstromingen. Ook zijn wij in te schakelen voor het op maat ontwerpen van een systeem dat helpt met het voorkomen van wateroverlast. Met de juiste technische kennis in huis zijn wij de ideale partner voor al uw technische uitdagingen.

Met de juiste producten kunt u makkelijk wateroverlast voorkomen in uw huis

Wanneer u gebruikmaakt van onze producten wordt het voorkomen van wateroverlast in uw huis eenvoudig. Met onze Flood Barrier vermindert u de kans op overstromingen aanzienlijk en bent u voorbereid op calamiteiten. Het product is zonder gereedschap of andere bevestigingen te installeren. Naast de Flood Barrier, kunt u bij ons ook terecht voor andere producten die u helpen met het voorkomen van wateroverlast in uw woning of bedrijfspand.

Laat u adviseren om wateroverlast in uw huis effectief te voorkomen

Wat is de beste manier om wateroverlast te voorkomen in uw huis? Wij vertellen u hier graag alles over. Hiervoor maken we een inventarisatie van uw huidige situatie en vertellen u vervolgens meer over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wilt u zich laten adviseren zodat u goed voorbereid bent op eventuele wateroverlast? Of wilt u iets vragen over de producten die wij aanbieden? Neem contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This