<div class="slidernavi"></div>

Statische afdichtingen

Voor statische afdichtingen van de beste kwaliteit gaat u naar Advanced Sealing Technology. U kunt er bij ons vanuit gaan dat onze afdichtingen van de beste kwaliteit zijn. Een deel van onze afdichtingen ontwerpen en ontwikkelen we zelf, een ander deel zijn van de beste Amerikaanse en Europese topmerken. Naast de beste kwaliteit, kunt u bij ons ook een optimale service verwachten. Wij adviseren u namelijk graag over de beste afdichtingen voor uw toepassingen in een 2D, 3D of uw bestaande tekening.

Statische afdichtingen tegen agressieve chemicaliën

Voor de beste statische afdichtingen bent u bij Advanced Sealing Technology aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een erg ruim assortiment aan verschillende soorten afdichtingen. Statische afdichtingen worden gebruikt bij onderdelen die ten opzichte van elkaar statisch zijn. Er mag dan geen beweging zijn tussen de af te dichten oppervlakken of tussen het statische oppervlak en het afdichtingsoppervlak. De O-ring is één van de meest gebruikte statische afdichtingen. Maar, we hebben nog meer soorten statische afdichtingen, zoals rubber afdichtingen, vierkante ringen en opblaasbare afdichtingen. Eén van de grootste voordelen van statische afdichtingen is dat deze bestand zijn tegen agressieve chemicaliën.

Persoonlijk advies

Wij adviseren u graag over de beste statische afdichtingen of andere afdichtingen als oplossing. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0164-743113. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This