<div class="slidernavi"></div>

Stangafdichting

Voor een kwalitatief hoogwaardige stangafdichting gaat u naar Advanced Sealing Technology. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van afdichtingstechniek en leveren voornamelijk afdichtingen van Europese en Amerikaanse makelarij. Waar nodig ontwikkelen we zelf afdichtingsoplossingen en zijn we een volwaardig partner als het gaat om afdichtingen.

Stangafdichting voor vloeistofafdichting

Een stangafdichting wordt gebruikt voor de vloeistofafdichting in hydraulische cilinders. Door het plaatsen van een stangafdichting voorkomt u dat vloeistof vanuit de cilinder naar buiten gaat lekken. Dit wordt voorkomen doordat deze afdichtingen afdichten op de cilinderstang en uitwendig gemonteerd worden. Daarnaast voldoen ze aan de belangrijke eisen die gesteld zijn door onze klanten. Ze worden meestal geproduceerd in polyurethaan of in PTFE compounds; hierdoor zijn deze afdichtingen in vrijwel alle media toepasbaar en biedt het de meest optimale bescherming tegen het binnendringen van media in het systeem met de beste stangafdichtingen.

Eenvoudig te installeren

Een stangafdichting van Advanced Sealing Technology is eenvoudig te installeren, heeft compacte afmetingen en een lage wrijvingsweerstand. Wij bieden naast de beste kwaliteit ook goede service; wij adviseren u graag over de juiste afdichtingen. Ook kunnen wij u voorzien van een advies met een 2D of 3D tekening. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This