<div class="slidernavi"></div>

Simrit afdichtingen

Advanced Sealing Technology is dé leverancier van onder andere Simrit afdichtingen. Wij leveren namelijk afdichtingen van de beste Europese en Amerikaanse merken, waaronder Simrit. Wij fungeren als volwaardige partner voor de oplossingen voor al uw afdichtingsproblemen. Wij zijn er voor technische uitdagingen, maar ook voor hulp en advies bij uw dagelijkse afdichting producten.

Simrit: afdichtingen van de beste kwaliteit

Bij Advanced Sealing Technology bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Daarom leveren we ook Simrit afdichtingen. Simrit afdichtingen zijn een alternatie voor O-ringen; afdichtingen van rubber. Voor situaties waar gewone afdichtingen of O-ringen niet voldoen, zijn er Simrit afdichtingen. Deze hebben een groter profiel en passen goed bij de grotere afdichtingsvlakken.

Afdichtingen op maat

Wij leveren standaard Simrit afdichtingen, maar kunnen deze ook op maat voor u maken. Wij ontwerpen en ontwikkelen namelijk zelf waar nodig ook oplossingen voor afdichtingsproblemen waar u dagelijks mee te maken heeft; in de breedste zin van het woord. Wij fungeren graag als volledige partner op het gebied van afdichtings- en glijlagertechniek en adviseren u hier dan ook graag over. Wij kunnen ons specifieke advies ook inpassen in uw 2D of 3D tekeningen. Wij bieden een unieke combinatie tussen uitstekende technische kennis en kwalitatief hoogwaardige producten, zoals Simrit afdichtingen. Voor meer informatie over onze afdichtingen of om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This