<div class="slidernavi"></div>

Service

Graag voorzien wij onze relaties van de juiste adviezen. Om voor uw applicatie de meest efficiënte afdichtingsoplossing of glijlager-oplossing te kunnen adviseren, vragen wij u om een aantal specifieke gegevens. Neem contact met ons op om te bekijken of wij ook uw applicatie efficiënter kunnen maken.

Wij kunnen u voorzien van een specifiek advies inclusief 2D of 3D tekening. Ook kunnen wij zo mogelijk de oplossing in uw tekening inpassen.

Trainingen

Wij organiseren trainingen en workshops op maat voor uw bedrijf. Mogelijke onderwerpen zijn oppervlaktebewerkingen en ruwheid, afdichtingsmaterialen en hun eigenschappen, montage, etc.

Bel voor een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Calculaties

Wij kunnen voor u calculaties maken voor o.a. lagerbelastingen, wrijvingsweerstanden, etc.

Oppervlaktegesteldheid

Graag willen wij u helpen bij de controle van de oppervlakteruwheid van uw producten. Wij hebben hiervoor de nieuwste mobiele apparatuur met speciaal daarvoor getrainde medewerkers die bij u ter plekke een groot aantal oppervlakteparameters kunnen vaststellen, welke belangrijk zijn voor de afdichtingen qua levensduur en/of lekkage. Wij kunnen o.a. voor u de volgende waarden meten: Ra, Rz, Rvk, Rpk, Rmr, etc.  U krijgt hiervan desgewenst een rapport en mits van toepassing, een advies als er aanpassingen gedaan moeten worden. Belt u vrijblijvend voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor het antwoord op uw vragen.

Contact

    You can request a quotation without obligation

    Share This