<div class="slidernavi"></div>

Schrapers

Bij Advanced Sealing Technology bent u aan het juiste adres voor schrapers van de beste kwaliteit. Schrapers zorgen ervoor dat verontreinigingen in onder andere hydraulische toepassingen voorkomen worden. Schrapers worden voornamelijk gemaakt van polyurethaan, metaal en elastomeren en zorgen voor een perfecte slijtageweerstand en een optimale lage wrijvingsweerstand. Wij kunnen standaard, maar ook klant specifieke afdichtingen leveren.

Schrapers voor onder andere hydraulische toepassingen

Als behulp van de afdichtingen van hydraulische toepassingen worden vaak schrapers, ook wel afstrijkers genoemd, geplaatst. Ze werken perfect tegen verontreinigingen die veroorzaakt worden door vuil, vocht en splinters. Deze worden door de schrapers namelijk van de zuigstangen afgeschraapt, waarna deze worden teruggetrokken in de cilinder. Op deze manier wordt ook schade aan lagerbanden, afdichtingen en andere onderdelen voorkomen.

Afdichtingen van de beste kwaliteit

Wij zorgen altijd voor afdichtingen van de beste kwaliteit. Verschillende onderdelen voor afdichtingen ontwerpen en ontwikkelen we zelf, maar we bieden ook verschillende afdichtingen van de beste Amerikaanse en Europese topmerken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een goede service. We adviseren u namelijk graag over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van schrapers. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem dan ook voor meer informatie over onze mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.
.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This