<div class="slidernavi"></div>

Roterende afdichting

Een goede roterende afdichting koopt u natuurlijk alleen bij dé specialist: Advanced Sealing Technology. Wij zitten al 30 jaar in het vak van de afdichtings- en glijlagerstechniek en delen onze kennis en kunde graag met u. Wij bieden u dan ook alleen afdichtingsmaterialen van de beste kwaliteit aan. Deze afdichtingsmaterialen ontwikkelen en ontwerpen we zelf, maar we bieden ook afdichtingsmaterialen zoals een roterende afdichting van de beste Europese en Amerikaanse merken.

Roterende afdichting om smeermiddelen op hun plaats te houden

Wilt u voorkomen dat modder en water binnendringen en wilt u vloeibare smeermiddelen op hun plaats houden, dan is een roterende afdichting een goede oplossing. Deze zorgen namelijk voor een uitstekende weerstand tegen slijtage, verlengen de levensduur en verbeteren de prestaties op de langere termijn bij applicaties met roterende bewegingen.

Meer toepassingen

Een roterende afdichting is echter voor veel meer toepassingen te gebruiken dan alleen voor het afdichten van vloeistoffen. Wij bieden een breed assortiment aan roterende afdichtingen, zoals de beste radiale lipafdichting die intern geproduceerd wordt. Naast afdichtingen van de beste kwaliteit bieden we u ook de beste service. We adviseren u graag over het gebruik van verschillende afdichtingen en voeren dit graag door in een bestaande of nieuwe 2D of 3D tekening. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This