Advanced Sealing Technology B.V. is de specialist op gebied van afdichtingen en kunststof glijlagers.

Ons beleid is er op gericht om ons te onderscheiden in deze markt betreft kennis, kunde en service.

Naast de levering van standaard afdichtingen ontwerpt en ontwikkelt AST ook klantspecifieke afdichtingen, afdichtingsystemen en kunststof glijlagersystemen.

Bij AST maken wij afdichtingen voor “alles wat beweegt maar niet leeft”.

Lees meer…

 

Ondanks dat binnen de groep van Hallite al een zeer lange tijd ervaring op gebied van PTFE en UHMWPE afdichtingen opgebouwd is, werd deze ervaring tot voor kort vooral gebruikt voor klantspecifieke oplossingen. Deze oplossingen worden ondertussen in vele takken van industrie met succes gebruikt. Voorbeeld hiervan is de olie en gas industrie.

Hallite heeft besloten om met deze opgebouwde ervaring een standaardprogramma te maken. Hiervoor is direct een uitgebreide catalogus gemaakt voorzien van een indrukwekkende hoeveelheid technische informatie, materialen en modellen.

De ervaring met alle mogelijke media en tegenloopvlakken heeft een scala aan materialen voortgebracht die elk een zeer lange levensduur garanderen.

Lees meer…

 

Advanced Sealing Technology is de specialist op gebied van afdichtingen en kunststof glijlagers.

Wij zijn er trots op de officiële distributeur te zijn voor Columbia Industrial Products.

Wij leveren hoogwaardige kunststof lagers van dit originele Amerikaanse fabricaat. De lagers kunnen worden toegepast in vele verschillende applicaties zoals machinebouw, offshore en scheepvaart. Voor de scheepvaart hebben we speciale ABS goedgekeurde materialen voor zowel schroefas als roerlagers.

Met dit specifieke product kunt u er te allen tijde van uit gaan dat u de beste kwaliteit voor uw toepassing aanschaft.

Ook hebben wij een materiaal, die naast zeer hoge belastbaarheid, de allerlaagste wrijving kent zowel onder droge condities als onder gesmeerde condities.

Lees meer…

 

Contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This