<div class="slidernavi"></div>

Pneumatische afdichtingen

Pneumatische afdichtingen van de beste kwaliteit vindt u bij Advanced Sealing Technology. Wij leveren namelijk speciaal voor pneumatische toepassingen ontworpen afdichtingen; toepassingen die worden aangedreven door lucht. Wij leveren niet alleen afdichtingen van Europese en Amerikaanse makelarij van de beste kwaliteit, wij ontwerpen en ontwikkelen ook zelf afdichtingsoplossingen waar nodig. Advanced Sealing Technology is uw volwaardige partner op het gebied van afdichtingstechniek!

Pneumatische afdichtingen voor dynamische toepassingen

Onze pneumatische afdichtingen worden gebruikt om vloeistoffen vast te houden in dynamische toepassingen. Bij pneumatische toepassingen worden kleppen en cilinders geactiveerd door lucht, met hoge snelheden en zowel lineaire als dynamische bewegingen. Hierdoor vereisen deze afdichtingen dus geoptimaliseerde materialen met geavanceerde eigenschappen. Wij leveren standaard pneumatische afdichtingen, maar kunnen ook op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen.

Onze service

Wij bieden meer dan alleen pneumatische en andere soorten afdichtingen. Wij bieden namelijk ook een uitgebreide service; wij fungeren graag als volledige partner voor al uw afdichtingsproblemen. Graag adviseren wij u en bieden wij een oplossing op maat voor uw afdichtingsproblemen. Wij kunnen dit advies ook in een bestaande tekening inpassen of een nieuwe 2D of 3D tekening ontwikkelen met onze oplossing erin verwerkt. Daarnaast organiseren we ook workshops en trainingen over onder andere afdichtingsmaterialen en oppervlaktebewerkingen en helpen we u ook graag bij de controle van de oppervlakteruwheid van uw producten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This