<div class="slidernavi"></div>

Mobiele waterkering

Een mobiele waterkering is hét hulpmiddel om het water van een overstroming tegen te houden. De functie van de mobiele waterkering is vergelijkbaar met zandzakken. Het gebruik ervan is echter een stuk makkelijker. Zo is de waterkering makkelijk te vervoeren, snel op te zetten en is er weinig mankracht voor nodig. Uw leverancier van een mobiele waterkering, dat is Advanced Sealing Technology B.V.

Met een mobiele waterkering bent u goed voorbereid op een overstroming

Als u een mobiele waterkering in huis heeft, is de eerste voorbereiding op een mogelijke overstroming getroffen. De aard van uw woning of bedrijfspand is afhankelijk van welke waterkering u precies nodig heeft. Wat voor waterkering u ook zoekt, u vindt het in ons assortiment. Naast de juiste hulpmiddelen, is het ook verstandig dat u een goed plan opstelt van hoe u moet handelen in geval van nood.

Uw adres voor een mobiele waterkering en advies op maat

U bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat u nodig heeft om uzelf goed voor te bereiden op een mogelijke overstroming. Zowel met het opstellen van een plan van aanpak als het leveren van alle benodigde hulpmiddelen helpen we u graag. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op. U bereikt ons via 0164-743113.

Relevante pagina’s:

Zandzakken | Waterveiligheid | Wateroverlast voorkomen

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This