<div class="slidernavi"></div>

Merkel afdichtingen

Advanced Sealing Technology levert afdichtingen van de beste kwaliteit, waaronder Merkel afdichtingen. Wij bieden namelijk afdichtingen en glijlagers van Amerikaanse en Europese makelarij. Wij leveren alleen de beste kwaliteit, daarom zijn alleen topmerken zoals afdichtingen van Merkel goed genoeg. Wij zorgen graag voor een totaaloplossing voor uw technische uitdagingen en afdichtingsproblemen en combineren onze technische kennis en kwaliteitsproducten om u de beste oplossing te kunnen bieden.

Merkel afdichtingen: specifieke oplossingen

Merkel afdichtingen zijn specifieke oplossingen voor voornamelijk dynamische toepassingen zoals hydraulische en pneumatische systemen. Doordat deze toepassingen dynamisch zijn, eisen zij het uiterste van afdichtingen. Deze moeten namelijk bestand zijn tegen extreme temperaturen, dwarskrachten binnen de cilinder en hoge drukwaarden, maar moeten ook vloeistoflekkage vanuit de lekkage voorkomen. Daarom heeft u afdichtingen van de beste kwaliteit nodig; zoals de afdichtingen van Merkel.

Op maat gemaakt

Naast dat wij standaard afdichtingen van Merkel aanbieden, bieden wij ook oplossingen op maat. Wij zijn een volwaardige partner voor uw technische uitdagingen en uw dagelijkse afdichting behoefte. We adviseren u dan ook graag over de juiste afdichtingen en glijlagers voor uw afdichtingsproblemen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor slangen en profielen. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This