<div class="slidernavi"></div>

Lagerringen

U vindt lagerringen van de beste kwaliteit bij Advanced Sealing Technology. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van afdichtingen. We leveren verschillende afdichtingen van Europese en Amerikaanse makelarij, maar we ontwikkelen en ontwerpen zelf ook waar nodig afdichtoplossingen op maat. Wij fungeren graag als uw volledige partner op het gebied van glijlager- en afdichtingstechniek.

De beste kwaliteit lagerringen op maat

Wij leveren verschillende soorten lagerringen, en kunnen deze ook op maat voor u maken. Wij delen onze technische kennis graag met u en combineren dit met onze kwaliteitsproducten zodat we voor u de ideale partner zijn voor uw dagelijkse afdichting behoefte en technische uitdagingen. We hebben lagerringen beschikbaar in verschillende materialen. Met onze lagerringen worden de stang en zuiger van een hydraulische cilinder begeleid en wordt de zijdelingse belasting opgevangen. Met deze lagerringen wordt daarnaast ook contact van metaal op metaal voorkomen. Hierdoor kan het hydraulische afdichtsysteem optimaal presteren.

Specifiek advies

Al onze lagerringen zijn van de beste kwaliteit; ze zijn slijtvast en vertonen uitstekende wrijvingseigenschappen. U kunt ook bij ons terecht voor specifiek advies; wij zorgen graag voor de meest optimale afdichtingsoplossing voor uw problemen. Voor meer informatie staat het u altijd vrij om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0164-743113. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This