Advanced Sealing Technology

Op zoek naar de juiste

afdichtingsoplossing voor uw applicatie?

Advanced Sealing Technology

The best sealing system

is determined by its functionality.

Advanced Sealing Technology

Afdichtingsproblemen

Kies voor onze projectaanpak

OVER AST

Advanced Sealing Technology B.V. is de specialist op gebied van afdichtingen en kunststof glijlagers.

Ons beleid is er op gericht om ons te onderscheiden in deze markt betreft kennis, kunde en service.

Naast de levering van standaard afdichtingen ontwerpt en ontwikkelt AST ook klantspecifieke afdichtingen, afdichtingsystemen en kunststof glijlagersystemen.

AST werkt ook op projectbasis, alleen of in samenwerking met de (eind)klant om een oplossing te vinden voor het specifieke afdichtingsprobleem bij klanten. Een project levert een oplossing op die desgewenst eigendom wordt van de klant.

AST is officieel distributeur voor een aantal grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken afdichtingen en glijlagermaterialen. Wij kunnen u dus altijd onafhankelijk de beste oplossing bieden voor uw specifieke toepassing.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Ook wij houden niet van standaard verpakkingen, minimale regel- en orderwaarden voor standaard producten. Daarom doen we daar ook niet aan.

Advanced Sealing Technology heeft de technische kennis in huis zoals u die mag verwachten. De combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en voorraad, maakt Advanced Sealing Technology de ideale partner voor uw technische uitdagingen maar ook voor uw dagelijkse afdichtingsbehoefte.

Meer informatie over ons Bekijk onze catalogi

Inflatable seals

Een opblaasbare afdichting is een elastomeer profiel welke door vulkanisatie de juiste vorm krijgt. Het grote voordeel aan onze inflatable seals is, dat ze pas gaan afdichten wanneer het echt nodig is.

Neem contact op

    Share This