<div class="slidernavi"></div>

Download Hallite’s product finder app!

Hallite Armorlene

Advanced Sealing Technology B.V. is de specialist op gebied van afdichtingen en kunststof glijlagers.
Advanced Sealing Technology B.V. is officieel distributeur voor Hallite & Hallite Armorlene.

NIEUW: Hallite PTFE (ARMORLENE) afdichtingsprogramma

Ondanks dat binnen de groep van Hallite al een zeer lange tijd ervaring op gebied van PTFE en UHMWPE afdichtingen opgebouwd is, werd deze ervaring tot voor kort vooral gebruikt voor klantspecifieke oplossingen. Deze oplossingen worden ondertussen in vele takken van industrie met succes gebruikt. Voorbeeld hiervan is de olie en gas industrie.

Hallite producten met jarenlange ervaring

Hallite heeft besloten om met deze opgebouwde ervaring een standaardprogramma te maken. Hiervoor is direct een uitgebreide catalogus gemaakt voorzien van een indrukwekkende hoeveelheid technische informatie, materialen en modellen.

De ervaring met alle mogelijke media en tegenloopvlakken heeft een scala aan materialen voortgebracht die elk een zeer lange levensduur garanderen.

De materialen worden Armorlene materialen genoemd. Alle PTFE compounds worden door Hallite zelf gemengd en geproduceerd waarmee de kwaliteit gewaarborgd is. Ondanks dat de producten volgens een zeer hoge kwaliteitstandaard worden gemaakt, is de prijsstelling van de Armorlene producten zeer concurrerend te noemen.

Download de App of E-catalogus

Voor meer informatie over Hallite Armorlene kunt u de E-catalogus op onze site raadplegen of gewoon de gedrukte catalogus aanvragen bij AST. Natuurlijk lichten wij, waar gewenst, e.e.a. graag persoonlijk toe tijdens een bezoek van onze buitendienst. Neem in dit geval contact met ons op!

Contact

    You can request a quotation without obligation

    Share This