<div class="slidernavi"></div>

Hallite afdichtingen

Advanced Sealing Technology levert verschillende afdichtingen en glijlagers van de beste kwaliteit, zoals Hallite afdichtingen. Wij zijn namelijk uw volwaardige partner op het gebied van kwaliteitsafdichtingen en –glijlagers. Wij hebben de benodigde technische kennis in huis en combineren dit met producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunnen we u altijd de beste oplossing bieden op het gebied van afdichtingen en glijlagers en andere technische uitdagingen die u tijdens uw dagelijkse afdichtingen tegenkomt.

Hallite afdichtingen: de beste kwaliteit

Wij leveren afdichtingen van hoogwaardige kwaliteit van zowel Amerikaanse als Europese makelarij. Wij leveren alleen afdichtingen van de beste merken zoals Hallite. Hallite maakt verschillende soorten afdichtingen voor zowel hydraulische als pneumatische toepassingen. Het is hierbij erg belangrijk dat er geen vloeistoffen in de cilinder lekken; daarom heeft u afdichtingen nodig van de beste kwaliteit. Zo kunt u uitgaan van optimaal functionerende toepassingen en kunt u zich focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Advies en maatwerk

Wij leveren naast de standaard Hallite afdichtingen ook afdichtingen op maat. Zo kunnen wij fungeren als volledige partner voor al uw afdichtingsproblemen. Daarnaast adviseren we u ook graag over de beste afdichtingen en glijlagers voor uw afdichtingsproblemen; dit kunnen wij zelfs inpassen in uw 2D of 3D tekening. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0164-743113. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This