<div class="slidernavi"></div>

Glijlagers

Advanced Sealing Technology levert zowel standaard als klant specifieke glijlagers en afdichtingen. Wij leveren niet alleen standaard afdichtingstechnieken; wij zijn er ook voor maatwerk. We leveren glijlagers van de beste Europese en Amerikaanse makelarij, maar kunnen deze ook zelf op maat ontwikkelen en ontwerpen. U kunt daarnaast bij ons niet alleen terecht voor afdichtingen en glijlagers, maar ook voor slangen en profielen.

Glijlagers op maat van Advanced Sealing Technology

Naast dat we afdichtingen en glijlagers op maat leveren, doen we graag nog meer. Zo zijn wij voor u een volwaardige partner voor oplossingen op maat voor al uw afdichtingsproblemen. Voor een specifiek advies over uw glijlagers en afdichtingen hebben wij een aantal specifieke gegevens nodig. Hierop baseren we ons advies en oplossingen. Dit specifieke advies kunnen we dan ook inpassen in een 2D of 3D tekening. Daarnaast kunnen we voor u ook calculaties maken voor onder andere wrijvingsweerstanden en lagerbelastingen.

Controle van oppervlakteruwheid

Daarnaast helpen wij u ook graag bij de controle van de oppervlakteruwheid van uw producten. Onze speciaal getrainde medewerkers kunnen met de nieuwste mobiele apparatuur een groot aantal oppervlakteparameters vaststellen en u dan adviseren over het gebruik van de juiste afdichtingen en glijlagers. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0164-743113. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This