<div class="slidernavi"></div>

Flood Barrier

Wanneer u uw pand wilt beschermen tegen overstromingen is een Flood Barrier onmisbaar. Voor het leveren van dit product werken we samen met het bedrijf Dam Easy. De Dam Easy Flood Barrier is de enige waterkering met een uniek gepatenteerd pneumatisch pompmechanisme. U heeft hierdoor geen gereedschap nodig om de Flood Barrier te bevestigen.

Wees goed voorbereid op overstromingen dankzij de Flood Barrier

Het grote voordeel van de Flood Barrier is dat het product direct te gebruiken is. U plaatst het op een makkelijke manier. Eén Flood Barrier geeft ruime bescherming en maakt het mogelijk een breedte van 780 mm tot 1100 mm af te dichten. U schaft het product voor een aantrekkelijke prijs aan. Doordat wij daarnaast maatwerk leveren, krijgt u precies het formaat en de hoeveelheid die u nodig heeft. U betaalt dus nooit te veel.

Zeker van kwaliteit en service bij Advanced Sealing Technology B.V.

Wanneer u uw Flood Barrier bestelt bij Advanced Sealing Technology B.V. weet u altijd zeker dat u een product van hoge kwaliteit ontvangt. Daar staan wij voor. Ook kunt u van ons veel deskundigheid verwachten. Wij draaien al lange tijd mee in de sector en zijn daardoor een ware specialist op het gebied van waterbeveiliging. Wilt u ons wat vragen? Of advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons wanneer u belt naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This