Dam Easy Flood Barriers

FLOOD PROTECTION MADE EASY

De SnorkelVent (SnorkleVent©)

De SnorkelVent (oorspronkelijk SnorkleVent© genoemd), verkrijgbaar bij Advanced Sealing Technology, is een overstromingsoplossing van Dam Easy®. Het is een eenvoudige kunststof afdekkap die, het liefst definitief, gemonteerd wordt over ventilatieroosters of stenen. De SnorkelVent voorkomt dat water uw woning of bedrijfsruimte binnendringt. Door het ontwerp blijft continue ventilatie mogelijk, zelfs tijdens een overstroming.

De voordelen van de SnorkelVent

De SnorkelVent van Dam Easy® die Advanced Sealing Technology u levert, biedt u diverse voordelen:

  • Het is een permanente oplossing die u te allen tijde beschermt tegen een eventuele overstroming. Eenmaal geïnstalleerd hoeft u er dus niet meer over na te denken hoe u uw woning of bedrijfsruimte het beste beschermt.
  • De SnorkelVent is geheel onderhoudsvrij. De afdekkap is gemaakt van Acrylonitril-Butadieen-Styreen (ABS), een kunststof die ook gebruikt wordt voor daken en caravans.
  • Het is zeer eenvoudig te installeren én is in verschillende varianten en maten verkrijgbaar, zoals hoogtes van 300 mm, 450 mm en 600mm.
  • De SnorkelVent is een kosteneffectieve oplossing. Het biedt u namelijk voldoende bescherming tegen overstromingen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Past de SnorkleVent bij uw toepassing?

Wilt u meer weten over de SnorkelVent (SnorkleVent©)? Wilt u bijvoorbeeld weten of de afdekkap past bij uw toepassing? Of wilt u meer weten over één van de andere overstromingsoplossingen en anti-overstromingsartikelen van Dam Easy® die Advanced Sealing Technology aan u levert? Neem dan contact op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0164-743113.

Neem contact op

    You can request a quotation without obligation

    Share This