Zuigerafdichtingen

Zuigerafdichtingen voor hydraulische cilinders

Zuigerafdichtingen, ook wel bekend als zuigerringen, worden als vloeistofafdichting in hydraulische cilinders toegepast. Zuigerafdichtingen bevinden zich in de cilinderkop en dichten af tegen de cilinderwand (boring). Bij Advanced Sealing Technology bieden we een breed assortiment zuigerafdichtingen aan. Onze zuigerafdichtingen zorgen namelijk voor een ultieme beveiliging tegen lekkage en voldoen aan de gebruikerseisen op het gebied van lage wrijving, eenvoudige montage en compacte vorm.

Onze zuigerafdichtingen kunnen worden geproduceerd in verschillende materialen, welke speciaal ontwikkeld worden voor toepassingen in de Fluid Power. Deze materialen zijn goed bestand tegen slijtage, presteren ook bij hoge temperaturen, zijn geschikt voor gebruik in vrijwel alle media en hebben uitstekende extrusie-eigenschappen. Hieronder ons uitgebreide assortiment zuigerafdichtingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze piston seals, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Contact

    You can request a quotation without obligation

    Share This