Lagers en lagerbussen

Lagers en lagerbussen worden toegepast in constructies om de beperkte beweging tussen twee of meer delen zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Het zijn dus mechanische devices die een ander onderdeel ondersteunen en die zorgen voor een minimale wrijving. Bij Advanced Sealing Technology leveren we o.a. lagers van hoge Amerikaanse kwaliteit. Deze composiet en thermoplastische lagers en lagerbussen zijn geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen.

Lagermaterialen

Polymeer lagers bieden een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de traditionele metalen lagers. Polymeer lagers zijn maatvast, slijtvast en hebben bijzonder goede wrijvingseigenschappen waardoor deze lagers uniek presteren in gesmeerde en ongesmeerde toepassingen.

Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Columbia Industrial Products (CIP)

Advanced Sealing Technology is de specialist op gebied van afdichtingen en kunststof glijlagers.

Wij zijn er trots op de officiële distributeur te zijn voor Columbia Industrial Products.

Wij leveren hoogwaardige kunststof lagers van dit originele Amerikaanse fabricaat. De lagers kunnen worden toegepast in vele verschillende applicaties zoals machinebouw, offshore en scheepvaart. Voor de scheepvaart hebben we speciale ABS goedgekeurde materialen voor zowel schroefas als roerlagers.

Met dit specifieke product kunt u er te allen tijde van uit gaan dat u de beste kwaliteit voor uw toepassing aanschaft.

Ook hebben wij een materiaal, die naast zeer hoge belastbaarheid, de allerlaagste wrijving kent zowel onder droge condities als onder gesmeerde condities.

Advies voor uw toepassing: Advanced Sealing Technology heeft de technische kennis in huis zoals u die mag verwachten. De combinatie van technische kennis en voorraad maakt Advanced Sealing Technology de ideale partner voor uw technische uitdagingen op glijlagergebied.

Bekijk hier meer informatie over CIP Marine en CIP252.

Contact

    You can request a quotation without obligation

    Share This