Hydraulische afdichtingen

Hydraulische afdichtingen van de beste kwaliteit

Bij Advanced Sealing Technology weten we als geen ander hoe belangrijk het is om hydraulische afdichtingen van een uitstekende kwaliteit te gebruiken. Hydraulische afdichtingen die falen kunnen u namelijk erg veel geld en tijd kosten. Hydraulische toepassingen eisen namelijk het uiterste van afdichtingen, omdat deze én vloeistoflekkage vanuit de cilinder moeten voorkomen én bestand moeten zijn tegen hoge drukwaarden, extreme temperaturen en dwarskrachten binnenin de cilinder.

Afdichtingen voor hydraulische systemen

Afdichtingen voor hydraulische systemen bestaan uit speciale afdichtingontwerpen. Stangafdichtingen bijvoorbeeld voorkomen vloeistoflekkage van binnenuit de cilinder terwijl hydraulische (zuig)afdichtingen voorkomen dat vloeistof langs de cilinderkop wegstroomt. Hierdoor kan er druk worden opgebouwd aan één kant van de cilinder, waardoor deze naar binnen en buiten kan bewegen. Geleideringen geleiden de zuiger en stang binnenin de cilinder en absorberen dwarskrachten. Dit voorkomt contact van metaal op metaal. Schrapers/afstrijkers schrapen vuil, splinters en vocht van de zuigerstangen, waardoor verontreinigingen worden tegengegaan.

Wanneer u een cilinder hoogwaardig wilt afdichten kunnen wij u hier uitstekend in adviseren. Voor het afdichten van hydraulische systemen hebben wij speciaal ontwikkelde afdichtingen die buitengewoon efficiënt zijn. Deze afdichtingen zijn van materialen die namelijk garant staan voor duurzaamheid, optimale prestaties en minimaal onderhoud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze hydraulic seals, neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Contact

    You can request a quotation without obligation

    Share This