<div class="slidernavi"></div>

Afstrijkers

Advanced Sealing Technology is uw partner op het gebied van kwaliteitsafdichtingen met bijvoorbeeld afstrijkers. Wij ontwikkelen en ontwerpen zelf afdichtingsoplossingen maar maken ook gebruik van de beste merken. Uiteraard fungeren wij graag als volwaardige partner voor al uw afdichtingsoplossingen. Wij combineren onze technische kennis met onze jarenlange ervaring en volwaardige kwaliteitsproducten om u te voorzien van verschillende soorten afdichtingen van de beste kwaliteit.

Afstrijkers voor hydraulische toepassingen

Afstrijkers worden vaak gebruikt met behulp van afdichtingen voor hydraulische toepassingen. Ze werken uitstekend om verontreinigingen tegen te gaan door splinters, vuil en vocht van de zuigerstangen af te schrapen wanneer deze worden teruggetrokken in de cilinder. Met gebruik van afstrijkers, ook wel schrapers genoemd, wordt niet alleen vervuiling van het medium voorkomen, maar ook schade aan afdichtingen, lagerbanden en andere onderdelen.

Verschillende materialen

We hebben afstrijkers gemaakt van verschillende materialen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor onder andere polyurethaan, elastomeren en metaal. Afstrijkers van deze materialen zorgen voor een optimale lage wrijvingsweerstand dat resulteert in een perfecte slijtageweerstand. Wij leveren standaard afdichtingen, maar ook klantspecifieke afdichtingen. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem dan ook voor meer informatie over onze mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This