<div class="slidernavi"></div>

Afdichtingstechniek

Advanced Sealing Technology is dé specialist op het gebied van afdichtingstechniek. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in dit vakgebied en onze ervaren medewerkers adviseren u dan ook graag over de beste afdichtingstechniek. Wij hebben de benodigde technische kennis in huis om u te voorzien van de beste materialen voor het afdichten.

Advanced Sealing Technology: dé specialist op het gebied van afdichtingstechniek

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van afdichtingstechniek, dan gaat u naar Advanced Sealing Technology. Wij zijn namelijk dé leverancier op het gebied van afdichtingen van Amerikaanse en Europese makelarij. Wij ontwerpen en ontwikkelen waar nodig zelf afdichtingsoplossingen om u een optimale service te kunnen bieden. Wij fungeren graag als volwaardige partner op het gebied van glijlager- en afdichtingstechniek.

Op maat gemaakt

Wij leveren niet alleen standaard afdichtingstechniek, maar ook op maat gemaakt en klant specifiek. Ook hebben wij de benodigde technische kennis in huis om dit te leveren. Wij bieden niet alleen technische kennis, maar een combinatie hiervan met onze voorraad en kwaliteitsproducten. Ook voor profielen of slangen kunt u bij ons terecht. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem voor persoonlijk advies direct contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This