<div class="slidernavi"></div>

Afdichtingstechniek Brabant

Zeer gericht specialisme op het gebied van afdichtingstechniek vindt u bij Advanced Sealing Technology in Brabant. Wij zijn namelijk dé leverancier van afdichtingen van Amerikaanse en Europese makelarij. Waar nodig ontwikkelen en ontwerpen wij zelf afdichtingsoplossingen om u een optimale service te kunnen bieden. Graag fungeren wij als uw volwaardige partner op het gebied van glijlagers en afdichtingen.

Advanced Sealing Technology: afdichtingstechniek in Brabant

Wij bieden u standaard afdichtingen en glijlagers, maar ook zeer specifieke opties. Wij combineren onze jarenlange ervaring, technische kennis, kwaliteitsproducten en voorraad om voor u als ideale partner te dienen. Graag helpen wij u bij uw technische uitdagingen en voorzien wij u graag in uw dagelijkse afdichting behoefte. Maar ook voor advies op het gebied van afdichtingstechniek kunt u bij ons in Brabant terecht.

Onze diensten

Naast dat we u de beste oplossingen op het gebied van afdichtingstechniek in Brabant bieden, voorzien we u ook graag van de juiste persoonlijke adviezen. Wij kunnen ons specifieke advies ook voorzien van een 2D of 3D tekening, of passen de oplossing, wanneer mogelijk, in uw tekening in. Daarnaast organiseren we ook trainingen en workshops, bijvoorbeeld over oppervlaktebewerkingen en afdichtingsmaterialen. We zijn er ook voor ingewikkelde calculaties voor onder andere wrijvingsweerstanden en lagerbelastingen. Wij bieden dus altijd een totaaloplossing op het gebied van afdichten en glijlagers. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This