<div class="slidernavi"></div>

Afdichtingsring rubber

Een afdichtingsring van rubber is in de huidige techniek niet meer weg te denken en deze worden ontwikkeld door Advanced Sealing Technology. Wij ontwikkelen zelf verschillende afdichtingsmaterialen, maar werken ook met afdichtingsmaterialen van topmerken van Europese en Amerikaanse makelarij. Wij zijn niet alleen een leverancier van afdichtingsmaterialen; wij fungeren graag als volwaardige partner voor de oplossing van al uw afdichtingsproblemen. Zo adviseren we u en kunnen we dit specifieke advies ook inpassen in een 2D of 3D tekening. Wij combineren onze uitgebreide technische kennis en kwaliteitsproducten om u volledig van dienst te kunnen zijn.

O-ringen: een afdichtingsring van rubber

Een afdichtingsring van rubber wordt toegepast in vele industriële takken en is bijna niet meer weg te denken in de huidige techniek. Deze ringen worden ook wel O-ringen genoemd en zijn vaak terug te vinden in onder andere de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en algemene wegenbouw. Ze worden niet alleen als afdichtend element gebruikt, maar ook als actief element voor onder andere schrapers en hydraulische afdichtingen. Een afdichtingsring van rubber wordt in zoveel industriële takken gebruikt omdat ze erg gemakkelijk in gebruik zijn en daarnaast goedkoop geproduceerd kunnen worden. Ze zijn dus kosteneffectief en presteren daarnaast ook op hoog niveau.

Voor het afdichten van verschillende media

Wij hebben O-ringen in verschillende maten en materialen. De afdichtingsring van rubber is te gebruiken om vrijwel alle gasvormige en vloerbare media af te dichten. We hebben standaard O-ringen, maar kunnen deze ook op maat maken. Neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op door te bellen naar 0164-743113.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This