<div class="slidernavi"></div>

Afdichtingen hydraulische cilinder

Voor afdichtingen voor de hydraulische cilinder van de beste kwaliteit gaat u naar Advanced Sealing Technology. Wij zijn namelijk dé leverancier op het gebied van afdichtingen en glijlagers van Europese en Amerikaanse makelarij. Wij combineren onze jarenlange ervaring met onze technische kennis en kwaliteitsproducten om u een totaaloplossing voor al uw afdichtingen te bieden.

Afdichtingen voor de hydraulische cilinder

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor afdichtingen voor de hydraulische cilinder van de beste kwaliteit. Als hydraulische afdichtingen falen, kan dit namelijk erg veel tijd en geld kosten. Hydraulische toepassingen moeten vloeistoflekkage vanuit de cilinder voorkomen en bestand zijn tegen hoge drukwaarden, dwarskrachten en extreme temperaturen; hierdoor eisen deze toepassingen het uiterste van de afdichtingen. Afdichtingen voor de hydraulische cilinder bestaan uit verschillende afdichtingstechnieken. Zoals onder andere stangafdichtingen die de vloeistoflekkage van binnen de cilinder voorkomen en hydraulische zuigafdichtingen die voorkomen dat het vloeistof langs de cilinder af wegloopt.

Specifiek advies

Wij adviseren u graag over afdichtingen voor een hydraulische cilinder. Wij hebben namelijk speciaal ontwikkelde afdichtingen die uitermate efficiënt zijn en garant staan voor optimale prestaties, duurzaamheid en minimaal onderhoud. Benieuwd wat wij u kunnen adviseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164-743113. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van het afdichten van een hydraulische cilinder.

N

Kwaliteitsproducten

N

Persoonlijk advies

N

De ideale partner

Vrijblijvend contact

    Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Share This